У мережі з'явилося неоднозначен відео з новорічного корпоративу співробітників російського пропагандистського "Первого канала".

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, на відео можна помітити, як один із найскандальніших пропагандистів на російському телебаченні Артем Шейнін, вимовляючи тост не перебирає висловів для того щоб висловити своє враження.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Корпаратив на "Первом канале". Найцікавіше, що ось це бидло зараз займає місце інтелігенції в Росії", - йдеться в коментарі до відео.

Відзначається, що скандальний ролик дуже швидко поширився у мережі. Користувачі почали давати свої оцінки поведінці телеведучого.

"П'яний ведучий програми "Час покаже" каналу ОРТ - Шейнін - на корпоративі. Мат-перемат в футболці з написом fu*k you! А чому не по-російськи написано матом? Днище повне - в таке дно скотилася культура і етика перших каналів і їх провідних в РФ", - коментують користувачі.

Разом з тим варто відзначити, що український журналіст Дмитро Гордон викликав у кремлівських пропагандистів справжній шок заявою у бік Путіна та анексованого Криму.

На відео видно, як у прямому ефірі прокремлівського ток-шоу "60 хвилин" на каналі "Росія 1" Гордон заявив, що РФ - це злодії, які нахабно прийшли і вкрали частину України.

Відповідну тезу Гордон озвучив у відповідь на питання пропагандистки Кремля Ольги Скабеєвої про те, чому в Україні нібито "нав'язується щоденна думка про російську агресію".

"Скажу вам по-людськи. Існують правила життя навіть в лісі. І існують правила дорожнього руху. І в цій справі між країнами теж існують правила, і Гельсінські угоди існують і т. д. Крим - це Україна, Оля! І Донбас - це Україна! Ваша країна прийшла на мою територію і забрала її. Це не агресія ви вважаєте? Це що: просто прийшли і вкрали або як? Це справжня агресія, і ваші військові знаходяться по всій території Донбасу", - заявив Гордон.

Скабеєва, в свою чергу, нахабно йому відповіла, сказавши, що "Крим - це Росія". Вона пригрозила, що "такого ж потрібно побоюватися і на Донбасі", жителі якого "залякані" ситуацією і "антинародною" політикою офіційного Києва.

Нагадаємо, росіяни висловили свою думку щодо антиукраїнської пропаганди.

Як повідомляв "Знай.ua", кремлівські ідейники осоромились недолугим "пророцтвом Ванги" щодо України.

Також "Знай.ua" писав, що путінський товариш Дмитро Кисельов з пропагандистами пробили дно у прямому ефірі.

Як український десантник плюнув в обличчя Шейніну