Дмитро Кисельов, головний порпагандист і дружок президента Російської Федерації Володимира Путіна заявив, що Донбас - це Україна. Але крім того, що Кисельов спрацював в ролі Капітана Очевидність, незрозуміле видав ще й співрозмовник Кисельова.

Зозуля, друзі, це виявляється лелека. Але про все по порядку.
Видання НАРОДНА ПРАВДА публікує відеоролик з пропагандистського телеканалу " Росія 1. Серед людей, пильно стежать за політикою, це відео стало вже практично вірусним, з'явившись на відеохостингу YouTube.

В титрах сюжету, де розповідається про "передбачуваному настанні ЗСУ на Донбас" зазначено не "ДНР", а Донецька область. Тобто вони визнають, що ніякої "республіки" не існує.

У цьому ж сюжеті російські пропагандисти зганьбилися з ВСУ.

"Українські війська ночами постійно маневрують, створюють якісь помилкові групові цілі, роблять вигляд, що вони зараз будуть проривати лінію фронту, тут проривати, там проривати. Постійно рухається техніка, приїжджає, їде, важка в тому числі. Тепер додалася ще одна напасть - Український безпілотники. Ми виїжджаємо на полювання з літальним апаратом "лелека", в перекладі з української "кукушка", він частенько кружляє над містом ", - заявляє бойовик Олександр Сладков.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Звернемо увагу, що "лелека" путінською мовою "аист", а якщо говорити про "зозулю", то російською вона "кукушка"

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Путін пофліртував з юною журналісткою і запропонував тет-а-тет: "потім обговоримо".
"Як здоров'я? Всі цікавляться тільки своїми питаннями, а не вашими проблемами. Може вам допомогу у чомусь потрібна? », - запитала журналістка регіональних ЗМІ. Путін тут же заявив: «Не дочекаєтеся!".

Проте пізніше він додав, що після прес-конференції готовий особисто обговорити це питання з журналісткою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Путін не збирається відмовлятися від окупації України, і тим більше не покине свої наміри створити новий Союз, захопивши сусідські держави. Про це він вже відкрито заявляє, а ситуація з Білоруссю - лише зайвий доказ того, як діє агресор. І якщо Україна продовжить свій шлях в Європу і НАТО, то Росія буде змушувати нас в Союз танками.

Тим часом Фінляндія "взялася за путінську трубу" обесими руками: плювати на санкції.