На великій пресс-конференции глави РФ Володимира Путіна журналісти поцікавилися самопочуттям російського президента.

Про це повідомляє replyua.net.

«Як здоров'я? Всі цікавляться тільки своїми питаннями, а не вашими проблемами. Может вам допомогу у чомусь потрібна?», - запитала журналістка регіональних ЗМІ. Путін тут же заявив: «Не дочекаєтеся!».

Проте пізніше він додав, що після прес-конференції готовий особисто обговорити це питання з журналісткою.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Обговоримо потім», - сказав Путін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Путін не збирається відмовлятися від окупації України, і тим більше не покине свої наміри створити новий Союз, захопивши сусідські держави. Про це він вже відкрито заявляє, а ситуація з Білоруссю – лише зайвий доказ того, як діє агресор. І якщо Україна продовжить свій шлях в Європу і НАТО, то Росія буде примушувати нас до Союзу танками.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Фінляндії найбільший у світі корабель, який призначений для монтажу і перевезення бурових платформ, а також для прокладки підводних трубопроводів Pioneering Spirit, почав будівництво газопроводу "Північний потік-2". За інформацією європейських журналістів, судно почало роботу ще у вересні 2018 року. У найближчі місяці 510-кілометрову ділянку газопроводу судно Solitaire буде укладати в південній частині Швеції. Також відомо, що на сьогоднішній день побудовано близько 370 км газопроводу.
"Знай.иа" писав, що, за словами Порошенка, прийняття резолюції про порушення прав людини в окупованому Криму та резолюції про виведення військ Російської Федерації з Криму є чітким сигналом для України. "Міжнародне співтовариство не буде миритися з порушеннями прав людини і мілітаризацією окупованого півострова", - заявив президент.