Українці можуть у режимі онлайн стежити за тим, з якою швидкістю країна рухається в Європу.

Кабмін відкрив для публічного доступу систему моніторингу за прогресом виконання Угоди про асоціацію з ЄС. Система називається "Пульс угоди", запрацювати всіх вона повинна вже сьогодні, 20 листопада. Про це заявив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук під час спеціального євроінтеграційного засідання Кабміну.

Варто зазначити, що до цього система "Пульс угоди" була доступна виключно для представників органів державної влади.

"Ми хочемо відкрити систему, софт, який дозволяє відстежувати, як ми просуваємося по євроінтеграції", - заявив прем'єр-міністр.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також віце-прем'єр Дмитро Кулеба зазначив, що система працює в режимі реального часу і оновлюється щоквартально за результатами інформації, яку подають відповідні міністерства.

"Пульс угоди" показує не лише успіхи України, але й невдачі, адже ми серйозно відстаєм від графіка виконання угод.

Моніторити реалізацію Угоди про асоціацію можна буде за цим посиланням.

Нагадаємо, Україна припинить співпрацю з МВФ

Як повідомляв портал Знай.ua, у МВФ назвали умови для отримання Україною траншу

Також Знай.ua писав, Зеленський підписав указ про невідкладні реформи: приватизація, ринок землі та європейські стандарти