Глава міністерства транспорту та інфраструктури Владислав Криклій не підтримав свою заступницю Олександру Клітіну, яка опинилась в центрі ″постільного″ скандалу.

Цього тижня спалахнув політичний секс-скандал, головною героїнею якого стала заступниця міністра транспорту та інфраструктури Олександра Клітіна - струнка білявка 1982 року народження.

Олександра Клітіна, фото з вільних джерел

Нардеп Антон Поляков, якого вигнали з фракції "Слуга народу" за несинхронне голосування щодо ринку землі, опублікував провокативні аудіозаписи розмов колег-депутатів. Серед іншого там є розмова про те, що заступниця міністра інфраструктури можливо потрапила на свою посаду через ліжко.

Масла у вогонь додав Джокер, опублікувавши у своєму Telegram-каналі листування із заступником міністра Клітіною.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Під час спілкування Олександра Клітіна дала зрозуміти, що хотіла б отримати посаду міністра транспорту та інфраструктури. На задане Джокером питання, чи "потягнула" б вона міністерство, Клітіна відповіла, що "потягнула б".

Більш того, Олександра досить негативно оцінила ділові якості свого начальника. Вона написала, що її "бос" бере на роботу корупціонерів, щось незрозуміле каламутить з тендерами на "Укрзалізниці", а також про те, що в міністерстві на основних посадах стоять люди Ріната Ахметова.

У розмові дівчина так розговорилася, що навіть за порадою пранкера опублікувала в Facebook фотографію сім'ї, супроводивши її підписом про те, що вона любить свою родину та звинуватила журналістів в неадекватності.

Після оприлюдненя переписки з пранкером Джокером, проти Клітіної висловився сам ″шеф″ дівчини, міністр танспорту та інфраструктури Владислав Криклій.

Він заявив в коментарі журналістам, що ситуація стала приводом для падіння довіри до чиновниці. Принагідно Криклій спростував звинувачення, озвучені Клітіною в листуванні з Джокером.

″Поганий той солдат, який не мріє стати генералом. Це похвально, але не таким чином. Ми це обговоримо з нею, коли Олександра повернеться з відрядження. Тому що, звичайно, довіра до неї падає через таких речей. Але це вже проблема моїх відносин з нею ", - сказав він журналістам.

Схоже, глава Мінтрансу вирішив всю відповідальність за рішення про те, чи залишатися Клітіній на посаді чи піти у відставку, покласти на неї саму.

Нагадаємо, заступницю міністра інфраструктури України Олександру Клітіну звинуватили в тому, що вона отримала свою посаду через ліжко

Як повідомляв портал Знай.ua, учасницю постільного скандалу Клітіну розвів пранкер Джокер

Також Знай.ua писав, після постільного скандалу заступник міністра Клітіна показала фото відразу двох улюблених чоловіків