Президент України Володимир Зеленський, під час офіційного візиту до Естонії, пролив світло на туманну тему бесіди з американським лідером Дональдом Трампом.

Відомо, що тему про телефонній бесіді Трампа з Зеленським підняв журналіст одного з естонських телеканалів. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Володимир Зеленський в Естонії, фото: Сайт Президента
Володимир Зеленський в Естонії, фото: Сайт Президента

Так, ще до переведення її питання на українську мову Зеленський заявив: "Навіть не знаючи вашу прекрасну мову, я зрозумів, що там дві речі: Трамп і Коломойський". Зеленський почав відповідь з жалю через те, що в Естонії цікавляться Трампом.

"Я почну з пана Трампа. На жаль, ми перебуваємо в Естонії. Точніше, мені шкода, що в Естонії цікавляться, що там з Трампом. Мене в Естонії цікавлять наші відносини з Естонією", - ніби натякнув президент на нетактовне питання.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дональд Трамп, фото - REUTERS
Дональд Трамп, фото - REUTERS

Пізніше Володимир Зеленський перейшов до головного змісту питання.

"Я, чесно кажучи, не дуже люблю коментувати цю історію. Все, що було дуже секретно, все відверто дуже прочитали. Ми не втручаємося у вибори і геополітику США. Ми говорили з нашим стратегічним партнером - США.", - відзначив Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський перед від'їздом з України раптово згадав про вчителів і лікарів: "Дуже прошу...".

Як повідомляв Знай.uа один Зеленського і партнер Мартиросяна "Юзик" відзначає ювілей: "У 90-ті був худим і підтягнутим", архівні кадри.

Знай.uа писав, Олена Зеленська позбавиться сукні, яка наробила шуму на інтронізації імператора Японії: "Послужить добрій справі...".