Нам потрібно правильно "почистити" обласні, районні та міські ради під час місцевих виборів, а також з розумом віднестися до президентства Зеленського, яке вже незабаром може згубити прем'єр-міністр Олексій Гончарук ". Про таке на власній Facebook-сторінці заявив відомий український блогер та журналіст Ігор Лесєв.

За його словами, найближчі 4,5 року в Україні не буде іншого глави держави, а відтак, потрібно з розумом віднестися до наступних, місцевих виборів та обрати потрібних людей, а не чергових безнадійних політиків під наклейкою "Слуга народу".

"Для початку нам потрібна інвентаризація умів. Це місцеві вибори. Нам потрібно привести у відповідність обласні, районні та міські ради. Вигнати звідти політиканське сміття попереднього режиму. І не завести туди тотально віртуальне сміття під брендом "слуг". Країна повинна побачити в місцевих радах місцевих людей. Чи не брендованих та заядлих на якихось космічних ідеях", - пише Лесєв.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Також він додав, що для остаточного "винищення" старої влади мають відбутися парламентські вибори.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Другий крок - дострокові парламентські. Це контрольне очищення країни. Вимивання шобла і спроба повернути хоч якусь суб'єктність країні. Ні, я не стверджую, що такі депутати будуть принципово розумніші, світліше, красивіше. Але мова ж про інше. Наступні парламентські - це повернення до нашого вже призабутого парламентаризму", - каже журналіст.

Окрім цього Лесєв звернув увагу і на прем'єр-міністра Гончарука, який не тільки з часом може покинути своє крісло, а й негативно вплинути на президентство Зеленського.

"Я нагадаю звідки у нас береться прем'єр-міністр. Круті хлопці, на кшталт Тимошенко або Бойко, озвучують програми, скандалять один на одного на телеканалах, проводять свої проекти в Раду, а вже там за підсумком формування коаліції і дерибану міністерських портфелів, збивають кабмін. І де в цій конфігурації Гончарук? Це віртуальний призначенець, за якого персонально ніхто не голосував. Фунт і бродяга, який звалить Зе. Це ж стосується і всього персонального складу кабміну. Пройдисвіти зі звичками іноземних агентів", - зауважив український блогер.

Олексій Гончарук, фото: Уніан
Олексій Гончарук, фото: Уніан

На кінець Ігор Лесєв нагадав і про самого президента, заявивши, що у будь-якому випадку в глави держави залишиться безліч варіантів, але жодного хорошого.

"Хороший хлопець - це не професія". У нас люблять так говорити про Зе. Бояри погані, а цар не при справах - тут не танцює… Але природно, у всьому цьому роль Зе, вірніше, його крісло залишається ключовим. У нього буде маса варіантів та дій, але майже кожен з них буде помилковий… Але і гасити персонально Зе зараз - це значить цементувати совковський виводок в країні. Перетворювати Україну в концесію цих прийшлих виродків, у яких немає ні батьківщини, ні совісті, але зате завжди фінансово-корпоративні інтереси", - підсумував журналіст.

Нагадаємо, Ігор Лесєв пояснив шквал скандалів у команді Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесєв показав, як команда Зеленського нищить ″Укроборонпром″

Також Знай.ua писав, Ігор Лесєв показав, як схема Коломойського-Геруса закриває Україні шлях до ЄС