Відомий український журналіст і політичний оглядач Ігор Лесєв звернувся до своєї аудиторії з новим посланням. У нових роздумах Лесєв вказує на те, що в даний момент Україна знаходиться в незручному положенні "підстилки". Також журналіст порівняв чинного президента Володимира Зеленського з колишнім главою держави Петром Порошенком.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ігоря Лесєва в мережі Facebook.

Зеленський і Порошенко
Зеленський і Порошенко

Так, у своєму зверненні журналіст дійшов до порівнянь поточної обстановки в Україні з різними "цивілізованими" країнами. Блогер навів приклад іспанських та американських настроїв, коли народ боровся за своє благополуччя і щастя.

Публікація Ігоря Лесєва, Facebook
Публікація Ігоря Лесєва, Facebook

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Це хороший приклад, коли країна не підстилка. Коли вибір, якою бути Іспанії вибирають самі іспанці. Те, чого немає у нас. А що є у нас? Ось просто зараз? У нас зараз відбувається реставрація режиму Порошенка. У м'якішій версії, ось як реконструкція Бурбонів у Франції після наполеонівських війн. Знову ж таки, цей вектор абсолютно архаїчний і ретроградний. Це розуміють навіть багато фігурантів цього процесу, які стояли з Порошенком поруч у 14-15 роках. Ті ж Аваков або Коломойський. Країна стала іншою. І запит на життя по-іншому нікуди не дівається. Але так вийшло, що Зеленський – це не Хуан Карлос I. Він у нас не лох і йому майже 42 роки. Цього для нього достатньо, а в усьому іншому – хоч трава не рости. І вона тут не росте. Політика Зеленського вже остаточно стала на рейки Порошенка. Той же самий локомотив, тільки перефарбований з бордового на зелений.", - пише Ігор Лесєв.

Нагадаємо, Ігор Лесєв прокоментував відео обговорення зе-командою тарифів для населення: "Набір хіпстерів і патентованих дегенератів роблять нам нерви".

Як повідомляв Знай.uа Ігор Лесєв показав "унітаз Зеленського", свобода слова по українським стандартам: "При Порошенко вже не пищали".

Знай.uа писав, Ігор Лесєв пояснив стрімке падіння рейтингу Зеленського та "Слуги народу": "Грає супергероя".