Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук запевнив, що співробітництво з МВФ приносить користь Україні. Про це він розповів в інтерв’ю РБК-Україна.

За словами Гончарука, співробітництво з МВФ для багатьох стане маркером того, що Україна - надійний партнер, який здатен брати ризики на себе. А це призведе до того, що ресурси, які залучає Україна, здешевшають. Навіть за останні місяці вдалось значно знизити вартість залучених ресурсів.

Олексій Гончарук, фото: Уніан
Олексій Гончарук, фото: Уніан

“Часто МВФ малюють, як якусь загрозу, буржуїв, які від нас щось вимагають. Я читаю в пресі: “МВФ вимагає ринок землі”. Ще раз: від України нічого не вимагають, ми самостійна та незалежна держава”, - сказав Гончарук.

Також Гончарук зазначив, що місія МВФ поїхала з України, ,налаштована оптимістично, і залишилось лише узгодити декілька технічних моментів, домовленість щодо яких буде досягнута найближчим часом.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадуємо, що лідер фракції “Батьківщина” вважає відкриття ринку землі прямим порушенням суверенітету України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юлія Тимошенко дала дивну пораду новій владі: "В Україні занадто багато свободи слова..."

Також "Знай.ua" писав, що Юлію Тимошенко помітили в компанії Арсенія Яценюка.