Наталія Мосейчук заставила нервувати Володимира Зеленського, задавши йому питання на болючу тему - перемовини з бойовиками.

Президент України Володимир Зеленський став спеціальним гостем суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу". Під час ефіру підбивали підсумки Нормандського саміту.

Ведуча Наталія Мосейчук зацитувала заяву ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна, у якій він стверджує, що не визнає ніяких результатів перемовин у Нормандському форматі і не буде ніякого обміну полоненими і ніякого припинення вогню.

"Слухайте, а Ви взагалі плануєте говорити з цими громадянами?", - запитала Мосечук.

В цей момент Зеленський видимо занервував і почавши відповідати, навіть важко підбирав слова. Однак швидко справився з емоціями і розповів, якими бачить переговори з мешканцями окупованих територій Донбасу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Дивіться, я з ... "керівництвом" цих окупованих територій, чесно кажучи, не збираюсь розмовляти. В нас для цього є можливість зустрічатися в Нормандському форматі і вирішувати це питання з лідерами нормандської четвірки. Я на прес-конфереції відповів відверто на це запитання - ми готові говорити з Донбасом, але, будь ласка, коли ми говоримо про мешканців Донбасу, то говоримо і про тих людей, які переїхали. Ми повинні їх всіх враховувати, у них у всіх є прописка там в Луганську і Донецьку, вони всі представляють Донбас, у них є ті самі права. Мені здається це правильна платформа, ми про неї будемо говорити в Мінську. Це платформа, на якій зустрічаються різні представники Донбасу", - підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський зізнався, на що готовий заради Криму і Донбасу

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський розповів про різанину на Донбасі

Також Знай.ua писав, німці після візиту Зеленського в Париж несподівано прокинулись: "Володар Кремля обманює нас".