Сенатор-республіканець Ліндсі Грем, який очолив юридичний комітет Сенату Сполучених Штатів Америки, закликав особистого адвоката американського президента Дональда Трампа Рудольфа Джуліані прийти і дати свідчення щодо поїздки в Україну. Про це він повідомив у програмі "Обличчям до нації" в ефірі телеканалу CBS.

Ліндсі Грем

"Руді, якщо ти хочеш прийти і розповісти нам, що ти знайшов, я буду радий поговорити з тобою. Ми можемо подивитися на те, що накопав Руді, що має Джо Байден, Хантер Байден, – на все, що ви хочете переглянути вже після імпічменту. Але якщо Руді хоче прийти в юридичний комітет і дати свідчення про те, що він знайшов, він може це зробити", – повідомив він.

До того ж Грем зазначив, що на саме справі поняття не має, яку саме інформацію зібрав адвокат Трампа Джуліані. Він назвав "вузькопартійною нісенітницею" те, що відбувається навколо імпічменту президента США.

"Це справа дійде до Сенату і дуже швидко помре. Я докладу всі зусилля, щоб воно померло. Я намагаюся дати досить чіткий сигнал про те, що саме я вирішив. Я не хочу вдавати з себе справедливого суддю", - додав Грем.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ліндсі Грем

Нагадаємо, що в Палаті представників США американському президентові Дональду Трампу пред'явили офіційне звинувачення у справі про імпічмент.

Як повідомляв портал Знай.ua, незабаром президент України Володимир Зеленський відвідає з робочим візитом Вашингтон і зустрінеться з президентом США Дональдом Трампом.

Також портал Знай.ua писав, що перша леді США Меланія Трамп влаштувала традиційний різдвяний бал в Білому домі.