Нещодавно Печерський суд закрив кримінальне провадження стосовно колишнього народного обранця від Партії регіонів Олександра Єфремова. А сталося це через закон 5-річної давності, пише "Судовий репортер".

Зауважимо, що політика затримали ще у 2016 році в столичному аеропорті. Так, він підозрювався в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України. Окрім цього, йому інкримінували підтримку "ЛНР", а також незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Олександр Єфремов
Олександр Єфремов

Наразі ж після кількох років судових процесів, адвокати Єфремова подали клопотання про закриття справи, яке утвердила суддя Бортницька, пославшись на закон, який було прийнято ще у 2014 році. Зокрема, він частково декриміналізував злочини, "приписані" Єфремову, Гордієнку та Стояну.

Підкреслимо, що адвокати неодноразово посилалися на закон п'ятирічної даності, однак тільки зараз суд задовольнити їх клопотання.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Нагадаємо, що Єфремов зобов'язується не виїжджати за межі Києва.

Як повідомляв портал Знай.uа, Верховний суд змінив підсудність у справі Єфремова.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Єфремов на волі: біографія соратника Януковича, гучні скандали і компромат.