В 2016 році в Сполучених Штатах Америки пройшли президентські вибори, тоді президентом став досить одіозний кандидат – бізнесмен Дональд Трамп. Незабаром після того почали говорити про те, що допомогти Трампу обратися допоміг Кремль і ФСБ-шні ботофермы. Більш того, було навіть розслідування втручання Росії в американські вибори.

А нещодавно з'явилися результати соціологічного дослідження, яке показало, що 55% американців вважають, що не Росія, а саме Україна маніпулювала виборами у 2016 році, коли був обраний Дональд Трамп. І це вражає, прогнозують, що цей факт увійде в історію. Можливо, таку думку в американців сформував недавній політичний скандал, який охрестили "Україногейтом". Після цього скандалу президенту Трампу навіть оголосили імпічмент.

Дональд Трамп, Главред
Дональд Трамп, Главред

Нагадаємо, президент США закликав видати таємного інформатора.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Трамп в суєті можливого імпічменту зізнався Україні в ненависті.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Трамп розповів про справу для Зеленського в Білому домі.