Відомий український журналіст Ігор Лесєв вщент розкритикував прем'єр-міністра країни Олексія Гончарука.

Про це він розповів у відео на особистому каналі на YouTube.

"Гончарук — це такий монофункціональний виріб. МВФ йому поставила дві базових задачі: розпродати усі "жирні" держпідприємства у країні, а також відкрити ринок землі. Однак він розуміє, що казка коли-небудь закінчиться. Не може так довго продовжуватися, щоб повний придурок керував великою країною", - заявив Лесєв.

Гончарук, фото - РБК
Гончарук, фото - РБК

Журналіст розкритикував кадрові призначення Гончарука. Лесєв розповів, що прем'єр-міністр України поставив на ключові місця в уряді людей, які не спеціалізують у відповідній сфері. Зокрема, він розповів про Наталю Бойко. Вона балотувалася до Ради від партії Петра Порошенка "Європейська Солідарність", однак стала радницею Гончарука.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Дивіться, що відбувається — Гончарук не тільки дає квитки всім чиновникам влади Порошенка (а ми голосували за те, щоб їх усіх не було), цей красавчик на самокаті порохоботами забив увесь Кабмін. Він ще й підтягує абсолютних непрофесіоналів. Найголовніше — вони туди лізуть не погано працювати, а добре красти", - резюмував Лесєв.

Нагадаємо, народний депутат від президентської фракції "Слуга народу" Олексій Устенко потрапив у гучний скандал. Він заявив, що Україна нібито сама спровокувала анексію Криму, "прийнявши" у 2014 році закон про мову.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Путіна зробили "реверанс" Зеленському: мир на Донбасі, формула Штайнмайєра та інші "обіцянки" Лаврова.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.