2019 рік добуває свої останні дні і вже зовсім скоро він стане історією, канувши в Лету.
Рік видався насиченим на події, він нам дарував надії і підкидав розчарування.

Блогер Ігор Лесєв у своєму новому випуску програми ″Не добрий вечір″ підбив підсумки року, що минає, та визначив головні номінації 2019-го.

Так, головним ″Лузером року″ Лесєв визнав Юлію Тимощенко.

Вона починала 2019 рік беззаперечним політичним лідером і мало хто сумнівався в її перемозі. А в підсумку навіть не вийшла до другого туру президентських виборів, та й на парламентських ледве пролізла в парламент.

″24 депутата. П'ять років тому було двадцять, зараз двадцять чотири. Безцільний круговорот Тимошенко в природі″, - зазначив блогер.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Головною ″Подією року″, безумовно, стали президентські вибори та феноменальна перемога Зеленського.

″Він увійшов в цей рік по-приколу. Похохмив, поїздив з виїзними концертами 95 кварталу. Вдумайтеся, хлопець заробляв під час виборчої кампанії. Всі витрачаються, а він ще й бабки заробляв. І в підсумку зірвав джек-пот з блекджеком і повіями″.

″Дебілом року″ Лесєв назвав Тимофія Милованова, зазначиши, що це той ″рідкісний випадок, коли можна людини відкрито називати дебілом і не побоюватися, що він звернеться до суду. Сам же підтвердив″.

″Вся діяльність Милованова на посаді міністра економіки - це підтвердження тези про те, що він дебіл″.

Лесєв також визначив, що Олексій Гончарук переміг в номінації ″Несподіванка року″, зазначивши, що Гончарук тягне лише на півдебіла.

″І ось цей персонаж у нас очолює Кабінет міністрів... Настільки хер зрозумій що, що навіть Гройсман вже не здається таким бездарним″.

Не забув Лесєв і про Арсена Авакова — його він номінував головним ″Непотоплюваним року″.

″Його і Порошенко збити не міг. Але ж хотів. І ось нова влада. Другий президент. Третій прем'єр. А Аваков Міністр внутрішніх справ. Унікальна здатність виживання.″

Петро Порошенко урочисто номінований блогером на голвного ″Пройдисвіта року″.

″А це вже Петро Порошенко. Людина з таким щастям і на волі. Все сходить з рук. Ось взагалі все! Клубок гидоти і підлості″.

Не обійшов увагоб Лесєв і таку ″важливу″ номінацію, як головний ″Пісюн року″. Її він присудив Богдану Яременку, назвавши його ″початком морального падіння президентської партії″.

″Яременко порушив імператив моралі. А партія зробила вигляд, що нічого не було. Це означає, що з цими хлопцями кашу зварити не вийде″.

Та все ж, підсумовуючи прожитий рік, блогер знайшов і хороше, це - ″Головна надія року″ І це ми з вами.

″Це ми з вами створюємо додану вартість. Це ми дотримуємося законів, і ми платимо податки. І ми вибираємо тих, хто потім стає владою. А також ми вирішуємо, хто цією владою не стане в наступний раз. А ще ми за владою стежимо. За кожною її помилкою. І це ми робимо заради самих себе. Заради наших дітей. Адже іншої країни у нас все одно немає. Ми з вами і є Україна.″

Нагадаємо, Ігор Лесєв жорстко розкритикував Вакарчука за корпоратив у Мінську

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесєв пояснив стрімке падіння рейтингу Зеленського та "Слуги народу"

Також Знай.ua писав, Лесєв жорстко пройшовся по прем'єру Гончаруку