На днях стало відомо, що колишній президент України та лідер фракції "Європейська солідарність" України Петро Порошенко 20 разів не приходив на допити до Державного бюро розслідувань. Про це йдеться на самому ж сайті ДБР.

"Петро Порошенко 3 рази з’явився на допити, 20 разів – не з’явився. Під час допитів він не сприяв слідчим у встановлені істини у справі", - йдеться в повідомленні.

Порошенко, фото з вільних джерел
Порошенко, фото з вільних джерел

Зауважимо, що наразі стосовно Порошенка триває досудове розслідування у 13 кримінальних провадженнях. Відтак, у зв'язку із цим, у мережі розпочалося активне обговорення даного явища. Розпочав його мешканець столиці Михайло Шнайдер, який написав, що скоро час екс-глав України прийде:

"Цифра Дня. Петро Порошенко рівно 20 разів не з'являвся на допити в ГБР. Нічого, Петро Олексійович. Скільки мотузочці не витися, а кінець обов'язково буде".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скріншот допису

Відразу ж під дописом розпочалося активне обговорення: одні стверджують, що Порошенко обов'язково посадять, інші гадають, що в нього стільки грошей, що зможе попросту відкупитися. Також є й ті українці, як кажуть, "що колишній президент попросту забив великий х*й на це все".

Нагадаємо, народний депутат від президентської фракції "Слуга народу" Олексій Устенко потрапив у гучний скандал. Він заявив, що Україна нібито сама спровокувала анексію Криму, "прийнявши" у 2014 році закон про мову.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Путіна зробили "реверанс" Зеленському: мир на Донбасі, формула Штайнмайєра та інші "обіцянки" Лаврова.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.