Візит держсекретаря Сполучених Штатів Америки Майка Помпео, який був запланований на 3 жовтня, був відкладений. Аргументувавши це зайнятістю дипломата через атаку на посольство США в Іраку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Помпео, фото - EWG
Помпео, фото - EWG

"Помпео відклав свою поїздку в Україну після атаки на американське посольство в Іраку. Візит до Києва повинен був відбутися в цю п'ятницю, 3 січня", – повідомляють журналісти.

Також з'явилася інформація, що через деякий час повідомлення було видалено. Про скасування поїздки Помпео в Україну, Білорусь, Кіпр, Казахстан і Узбекистан повідомив ряд американських ЗМІ.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Закордонний тур держсекретаря США переноситься на невизначений термін з невідомих причин. Перенесення дати візиту делегації США підтвердило 1 січня МЗС Узбекистану, де Помпео планував бути 5-го і 6 січня.

Нагадаємо, Путін привітав з Новим роком 40 президентів, проігнорувавши Зеленського, Дуду та інших.

Як повідомляв Знай.uа знову Зеленський: Трамп назвав винуватця свого імпічменту і отримав "ляпаса" від США.

Знай.uа писав, "Немає часу пояснювати": напередодні Різдва Дональда Трампа "вирізали" з легендарної комедії.