Туреччина пообіцяла українській стороні, що перед президентом Росії Володимиром Путіним підніме питання деокупації Криму під час його візиту в країну.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Вадим Пристайло.

Раніше Пристайло провів телефонну розмову з главою МД Туреччини Мевлютом Чавушоглу. Також турецький колега висловив співчуття у зв'язку з катастрофою літака МАУ в Ірані.

Володимир Путін, фото Getty images
Володимир Путін, фото Getty images

Відомо, що візит Володимира Путіна повинен відбутися 8 січня, де він візьме участь у церемонії введення в експлуатацію газопроводу "Турецький потік" в обхід України по дну Чорного моря.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Трубопровід природного газу "Турецький потік" має загальну потужність 31,5 млрд кубічних метрів, з яких перша лінія забезпечить турецьким споживачам потужність 15,75 млрд кубометрів російського газу.

Нагадаємо, Путінські фанати влаштували перформанс на вокзалі і розцілували поїзд "царя".

Як повідомляв Знай. ua, США за Криму змішали Путіна з техаської брудом.

Також Знай. ua писав, що відданого фаната Путіна Гайворонського "викинули" в Україну, Крымнаш не допоміг.