З'явилася інформація, що в Білому домі готують зустріч президента Сполучених Штатів Америки з лідером Іраку Бархамом Салехом, яка може відбудуться на полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання CBS.

Дональд Трамп, фото: slovoidilo.ua
Дональд Трамп, фото: slovoidilo.ua

За інформацією журналістів, в даний момент йдуть консультації щодо деталей переговорів двох президентів. А ось в адміністрації Трампа на майбутню зустріч дивляться з оптимізмом.

Якщо переговори в Давосі відбудуться, вони стануть першою офіційною зустріччю Трампа з представниками влади Іраку після загострення ситуації в регіоні на фоні вбивства іранського генерала Касема Сулеймані 2 січня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зазначається також, що Дональ Трамп хоче поговорити з головою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляйєн на Всесвітньому економічному форумі з 21 по 24 січня в Давосі.

Нагадаємо, "Купка наркоманів і немовлят": у світ вийшла скандальна книга про Трампа.

Як повідомляв Знай.uа в мережі висміяли зарплату глави Укрпошти: крутіше за Трампа.

Знай.uа писав, канадці виступили проти переїзду Маркл і принца Гаррі до їх країни: категорична заява.