Прем'єр-міністра України Олексія Гончарука "заганьбили" в Раді. Це сталося під час виступу Гончарука у сесійній залі Верховної Ради, куди він пришлел у п'ятницю, 7 лютого на "Годину запитань".

У Верховній Раді після його хвалебній промові,в якій він похвалив депутатів за оперативну роботу і з гордістю повідомив про зменшених платіжках за газ для населення, в залі виразно чулися крики "Ганьба!Ганьба!".

Варто відзначити, що кількість скарг від українців з різних куточків країни на те, що суми в квитанціях за опалення і газ тільки ростуть збільшується, і ніхто не помітив зниження суми в платіжках.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше повідомлялося, що надзвичайний випадок стався у Верховній Раді за участю лідера фракції "Батьківщини" Юлії Тимошенко. Отже, народний депутат зламав мікрофон спікера парламенту Дмитрі Разумкова.

Як відзначається, під час засідання ВР, на якому повинен бути прийнятий закон про відкриття ринку землі, почався скандал, який переріс у блокування трибуни народними політиками. У той же час, коли на місце спікера Дмитра Разумкова стала Тимошенко, то вона так міцно тримала мікрофон, що до крові порізав руку.

Нагадаємо, конфлікт між нардепами у Верховній Раді закінчився кров'ю Тимошенко.

Як повідомляв Знай. ua, Разумков не отримав зарплату і поскаржився на Тимошенко.

Також Знай. ua писав, що "слуга" Тищенко не встиг проголосувати, тому що знімав сторіс.