З'явилася інформація, що президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп прокоментував звільнення співробітника Ради національної безпеки підполковника Олександра Віндмана, який давав свідчення у справі про імпічмент американського лідера. Про це глава держави повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Дональд Трамп

Так, президент США Дональд Трамп зазначив, що особисто не був знайомий з підполковником Віндманом, однак звинуватив працівника відомства передачі даних про телефонні переговори.

"Я взагалі його не знаю і ніколи не зустрічався з ним, однак він не підкорявся наказам і неправильно передавав вміст моїх телефонних переговорів. Його керівництво також повідомляло про його проблеми з трудовою дисципліною та судженнями, а також витоком інформації. Іншими словами: забирайся звідси", - заявив гарант.

Скріншот, Twitter

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Скріншот, Twitter

Нагадаємо, що на початку травня 2019 року американський президент Дональд Трамп наказав тодішньому радника з національної безпеки Джону Болтону допомогти тиснути на Україну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп виступив у Конгресі зі щорічним посланням про становище в державі та за кордоном, в якому назвав головні пріоритети внутрішньої і зовнішньої політики.

Також "Знай.ua" писав, що Сенат Сполучених Штатів Америки вирішить долю президента Дональда Трампа голосуванням щодо імпічменту.