Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук похизувався тим, шо вони вже викорінили корупцію у вищих ешелонах влади, а тепер розпочнуть вичищати її в містах та селищах.

Про таке він заявив під час прямого ефіру політичного шоу "Свобода слова Савіка Шустера"

Відтак, у Гончарука запитали, що потрібно зробити в Україні, аби підняти економіку держави, На таке він відповів, що звісно для початку треба викорінити корупції.

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

"Звичайно, звичайно нам щось потрібно робити з корупцією, бо досі правоохоронні органи ходять та "кошмарять" бізнес. Це все відбувається, ми це все бачимо, і якщо на центральному рівні нам вже вдалося навести порядок, то якщо чесно – цей уряд, цей Генеральний прокурор, цей президент не крадуть, але цього не достатньо. Тому що ще дуже багато людей по всій Україні займаються "схематозами": прокурори районні, оці усі чиновники – це усе потрібно вичищати", - підкреслив він.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністра Гончарука порівняли з державою в смартфоні: "Такий глючний, аж хочеться розбити об стіну".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гончарук брудно блефував, коли подав заявку про відставку, спливли неприємні подробиці історії.

Також "Знай.ua" писав, що українців покинули напризволяще в епіцентрі коронавірусу, Гончарук так і не виконав обіцянки.