Депутат Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська відреагувала на Міжнародний жіночий день, який святкує прекрасна половина людства 8 березня, та заявила, що в неї вкрай не легка доля, адже на чоловіків нині покластися практично не можна.

Відповідну заяву вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

"Жіноча доля в наших краях ой як нелегка: домашнє вогнище збережи, дітей в школу відведи, уроки з ними вивчи ... А ще доводиться тягнути додому з полювання поваленого мамонта, щоб усіх прогодувати. Хто ще, крім нас, дівчатка, все це витримає і зробить? Адже як один поет написав:

Поклонська, фото: Facebook
Поклонська, фото: Facebook

Їй жити б хотілося інакше, Носити дорогоцінний наряд... Але коні - все скачуть і скачуть. А хати - горять і горять... Тому, дорогі, хочу побажати вам щастя в кожному дні, нескінченної весни, любові в серцях і гідних чоловіків!", - написала вона.

Популярні новини зараз
Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Поклонська налетіла на Зеленського та анонсувала Майдан - "Шайтан Порошенко".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Поклонська з гучним закликом звернулася до Зеленського: "Викинемо цю мертвечину разом".

Також "Знай.ua" писав, що у Поклонської розігрався "вовчий апетит" після Зеленського: "В рот не лізла..."