Народний депутат України і заодно відомий музикант Святослав Вакарчук, який привів у Раду партію "Голос" вирішив відмовитися від посади голови партії. Тепер керувати політичною силою буде народна депутатка Кіра Рудик, яка також входить у фракцію "Голос" в парламенті. Про це Вакарчук заявив в своїх соціальних мережах.

За словами вже колишнього глави "Голоси", Кіра Рудик уособлює собою сучасність. "І цю сучасність вона привнесе в роботу партії разом з безцінним досвідом управління великими командами. А я як лідер буду продовжувати розвиток партії", - каже Вакарчук. Він також зазначив, що своєю місією вважає і далі приводити в українську політику нових чесних професійних людей з власним баченням і створювати всім тим, хто йде до влади без бачення, компетенції, власного бачення.

Пост Вакарчука в соцмережі
Пост Вакарчука в соцмережі

Варто відзначити, що догляд Вакарчука з посади голови партії вже прокоментував відомий український політолог Юрій Романенко. Ось що він сказав: "Вакарчук пішов на дно знову. Завжди вважав його ганчіркою. Коротше вже не лідер Славік. Та ніколи він ним не був. Заспівав другий раз політичну пісню зі свистом".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Романенко викрив виворіт відставки Ірини Луценко.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Романенко прокоментував "бійку" Богдана і Баканова.

Також портал "Знай.ua" писав, що Романенко і Золотарьов оголили головну проблему Зеленського.