Мережу буквально загнала у глухий кут математична задача для учнів початкової школи в Китаї.

Відповідне відео з умовами задачі було оприлюднено у мережі, пишуть ЗМІ.

У задачі йдеться про кота, стіл та черепаху. Першокласникам потрібно обчислити висоту столу.

Ролик із правильним вирішенням задачі вже переглянули понад 230 тисяч разів і прокоментували понад 600 користувачів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Автор відео на YouTube запропонував два способи вирішення головоломки. Перший - скласти рівняння і потім "скоротити" тварин. Другий - накласти столи один на одного, після чого знову ж таки "скоротити" котів і черепах.

У обох варіантах виходить, що висота столу складає 150 сантиметрів.

Нагадаємо, в Україні найближчим часом введуть інтернатуру для вчителів. Це означає, що молоді педагоги (бюджетники контрактники) повинні будуть відпрацювати рік в школі під керівництвом досвідчених наставників.

Вчитель і школярі
Вчитель і школярі

Така реформа потрібна для того, щоб майбутні вчителі адаптувалися до роботи в школі. Про це заявила міністр освіти Лілія Гриневич. Передає Хвиля.

Лілія Гриневич
Лілія Гриневич

Вона визнала, що рівень педосвіти в Україні — не кращий. За її словами, в даний момент відомство розробляє реформу педагогічної освіти, яке часто відстає від реальних потреб.

Так відомо, в Україні — 436 тисяч 700 вчителів. Вони працюють в 15 з половиною тисячах шкіл. Серед педагогів 85% – це жінки, 15% – чоловіки.


Як писав раніше Знай.ua, у одному з книжкових магазинів Ужгорода спалахнув гучний скандал.

В обласному центрі продають шкільні зошити із зображеннями Російських имераторів, гербу і прапору РФ.

книгарня
книгарня

Про це розповіла Наталія Цодикова на своїй сторінці в Facebook.

"Ужгород, магазин "Чарівний ліхтарик". Це зошити для дітей. За версією продавців - з історією. Війна з Росією - ні, не чули. Хто повинен контролювати це неподобство", - написала блогер.

Пізніше Наталя написала, що зошити з символікою країни-агресора з полиць магазину прибрали, але це не завадило користувачам активно обурюватися в коментарях.


Також Знай.ua писав про те, що в українських школах катастрофічно не вистачає вчителів, особливо це стосується викладачів іноземних мов.