Лінь рухає прогрес і людство винаходить все нові зручні речі і помічники в побуті, які допомагають зберегти дорогоцінний час, нерви і сили. В епоху продуктивності і швидкого темпу життя навіть самі ледачі змушені підкорятися правилам світу. Однак маленькі побутові хитрощі допоможуть стати краще

Будильник, який поступово будить вас постепеннім збільшенням яскравості свого світіння. Ви будете прокидатися, як люди в давнину – з сходом сонця. Незалежно від того, який час за вікном.

Розумний будильник починає світити яскравіше залежно від обраного для пробудження часу. Особливо підійде тим, хто ненавидить гучні дратівливі будильники, які псують настрій з самого ранку.

Список справ і планнер. Звучить знайомо, але така проста система "to do list" дозволить правильно визначити цілі і завдання на найближчий час. Можна складати списки справ на день/тиждень/місяць в залежності від грандіозність планів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фітбол замість робочого крісла дозволить вам тренувати координацію, рівновагу і витривалість у той час, поки ви зайняті бізнесом.

Відмінна ідея для тих, хто хотів би займатися, але "надто зайнятий, щоб виділяти годину в день на регулярні тренування". Треба починати з малого і фітбол замість стільця стане прекрасним початком.

Складыватель футболок допомагає зробити полиці у вашій шафі охайнішою за лічені секунди. Його дуже приємно і легко використовувати, і він істотно полегшує життя тим, хто ненавидить це заняття.

Нагадаємо, "це займає 5-10 хвилин": Аніта Луценко показала ранкову зарядку. Аніта Луценко поділилася підбадьорливої зарядкою, яка займе мало часу.

Як повідомляв "Знай. ua", тренер показала, як отримати стрункі ноги і красиву поставу за 5 хвилин. Зірковий тренер показала нові вправи.

"Знай. ua" писав, що Lenovo оснастить смартфони ще однією марною функцією. Компанія придумала, як прискорити свої девайси.