Продовж блаженні хвилини заняття коханням. Дізнайся, як випробувати сильний, потужний та тривалий оргазм з матеріалу Clutch.

1. Ритм і рух

Ви з партнером повинні вибрати позу і ритм, в якій буде комфортно вам обом. Чим активнішими ви будете у ліжку, тим більше у вас шансів отримати справжню насолоду. Найкраща поза для отримання оргазму - поза наїзниці.

2. Інтимна гімнастика

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Найпростіше тренування: кожен день протягом 2-3 хвилин стискай-розслабляй м'язи піхви. Вже після місяця такої нехитрої гімнастики ти помітиш, як сильно змінилися твої відчуття під час близькості з партнером.

3. Тренуй тіло і гнучкість

Додай у свою щоденну зарядку комплекс нескладних вправ, так ти не тільки оздоровишь своє тіло, але й піднімеш тонус організму, але і знайдеш відповідь на питання, як посилити оргазм.

Ефективні вправи для посилення оргазму:

1) Зміцнення стегон — шикарний секс

Встань прямо, постав ноги на ширину плечей. Повільно обертай тазом, описуючи стегнами кола по 10 разів в одну, потім в іншу сторону.

2) Пружні сідниці — сильний оргазм

Притулися спиною до стіни, постав стегна паралельно підлозі, а руки вільно опусти вздовж тіла. Напруж м'язи стегон і сідниць. Затримайся в такому положенні протягом 1 хвилини.

3) Гнучкість тіла — якісний секс

Встань на коліна, коліна розведи на ширину стегон, а долоні — на ширину плечей. Втягни живіт. На вдиху підніми голову, прогни хребет якомога нижче, а сідниці потягни вгору. Затримайся так на кілька секунд.

4. Розслаблення

Відключи думки і постарайся ні про що не думати, лише в такому випадку ти зможеш отримати справжній оргазм.

5. Спонтанність

Незапланований секс подарує сплеск адреналіну, відповідно, гранично яскраві відчуття. Однак, не варто забувати, що бажання має бути обопільним.

Нагадаємо, топ-5 причин займатися сексом під час менструації.

Раніше Знай.ua повідомляв, названо нація найненадійніших сексуальних партнерів.

Також Знай.ua писав, чому чоловіки втрачають голову від жінок в панчохах.