Коханому чоловікові хочеться доставити весь спектр всіляких насолод, але іноді, бажаючи доставити коханому те саме оральне задоволення, деякі жінки допускають грубі помилки. Про це читайте у матеріалі Clutch.

1) Займатися тільки головкою. Головка дуже чутлива, але при тривалому впливі враження починають припупляться. Важливо приділяти увагу всій довжині стовбура.

2) Забувати про мошонку. Тут розташовано безліч чутливих зон. Мошонку можна пестити і руками, і ротом. Важливо з обережністю змочувати її слиною, тому що волога начтет замерзати на повітрі і доставляти чоловікові неприємні відчуття.

3) Різкість. Чоловік не завжди настроєний на секс. Не варто занадто різко приступати до процесу і різко його обривати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

4) Надмірна інтенсивність. Прагнути швидше довести чоловіка до оргазму – не найкращий спосіб, тому що в цьому випадку мінет виходить механічний і мало чим відрізняється від мастурбації рукою. У сексі важливий не тільки процес, але і відчуття того, що обидва партнери отримують задоволення.

5) Одноманітність. Якщо відбувається весь час одне і те ж, увага стомлюється, і чутливість притупляється, а фантазія не діє.

6) Напружуватися. Оральна ласка - це прояв інтересу до партнера. Коли жінка напружується, у партнерів виникає відчуття, що вони роблять щось неприємне.

7) Ховати обличчя. Багато чоловіків отримують задоволення від того, як улюблена жінка роблять їм приємно.

8) Мовчати. Стогін, зітхання і вигуки захоплення – то, що дає їм зрозуміти: вам подобається те, що ви робите. Чоловікам не хочеться думати, що ви займаєтеся цим тільки для їх задоволення.

9) Не отримувати задоволення. Секс – взаємне задоволення. І якщо один з партнерів діє без задоволення, то другий це напевно помітить і буде засмучений.

Нагадаємо, топ-5 причин займатися сексом під час менструації.

Раніше Знай.ua повідомляв, названа нація найненадійніших сексуальних партнерів.

Також Знай.ua писав, чому чоловіки втрачають голову від жінок у панчохах.