Італійська мафія не на жарт розлютилася через унікального собаку. Так, бандити призначили щедру нагороду за голову дев'ятирічного джек-рассел-тер'єра, який не дав мафії заробити на заборонених речовинах декілька мільйонів євро.

Собака по кличці Почо вже довго служить в непальської поліції і багато разів показував відмінні результати в боротьбі з наркотрафіком.

Тільки вдумайтеся, за свою кар'єру пес знайшов дві тонни заборонених речовин. Про це стало відомо завдяки повідомленню видання La Stampa.

Банда з синдикату "Каморра" вже багато разів намагалася отруїти його, проте це не просте завдання - пес не бере їжу з чужих рук і не підбирає на вулиці. Останньою краплею для синдикату "Каморра" стало виявлення їх схованки з наркотиками, після чого вони оголосили нагороду за голову Почо в п'ять тисяч євро.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

В поліції Неаполя до таких погроз ставляться з поблажливістю, називаючи подібні заяви перебільшеними. Тим не менш, собаки служать в поліції лише до 10 років, тому в наступному році Почо піде на заслужену пенсію.

Варто нагадати, що медбрат Нільс Хегель, який працював у двох лікарнях Німеччини, постав перед судом в німецькому місті Ольденбург. Чоловік визнав провину у вбивстві 100 осіб. Звинувачення вважає, що жертвами медика стали щонайменше 36 осіб в одній з лікарень Ольденбурга і 64 людини в медичній клініці міста Делменхорст в Нижній Саксонії.

Були відкриті чергові судові слухання, в ході яких Хегел підтвердив, що згоден з пред'явленими звинуваченнями.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в українській столиці стався страшний випадок. Ось що буває, коли кохання б'є в голову чоловікові, а може і не кохання, а просто дурість. Так, на вулиці Жукова 40-річний чоловік з балкона своєї квартири кілька разів вистрілив із вогнепальної зброї.

Співробітники правоохоронних органів під час огляду житла стрільця вилучили 200 грамів канабісу, три пістолети та запал до ручної гранати.

Нагадаємо, невідомі відправили активіста "Нацдружин" до реанімації: фото не для слабкодухих.

Як повідомляв Знай.uа поїла наркотиками і ревнувала чоловіка: стали відомі деталі життя жінки, яка втопила власних дітей.

Знай.uа писав, українців позбавили препаратів від смертельних хвороб.