Впевненість у собі - це основний двигун успіху, тому якщо ти вирішила досягти чогось у будь-якій сфері, тобі знадобляться ці поради від відомого психолога. Про це передає Clutch.

Змінити поставу і ходу

Впевнену в собі людину видає тверда хода, пряма спина, піднята голова, впевнений вираз обличчя, прямий погляд. Не варто думати, що це всього лише гра на публіку. Просто, на думку психологів, людина, яка йде з гордо піднятою головою і прямою спиною сприймає світ зовсім інакше.

Не налаштовувати себе на погане

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Часто ми самі "притягуємо" невдачу тим, що впевнені у провалі всіх наших починань. Справа в тому, що за законами Всесвіту якщо ти будеш впевнена в провалі він обов'язково трапиться.

Помічати свої досягнення і хвалити себе

Люди часто списують всі свої перемоги на волю випадку, зате беруть на себе повну відповідальність за всі провали. Вистачить так до себе ставиться. Постарайся сприймати все хороше, що відбувається в твоєму житті, як особисту перемогу. Робота, навчання, виховання дітей, домашня праця — все це наші маленькі щоденні премоги. Хвали себе за все, що зробила за день і ти побачиш, як твоє життя зміниться на краще.

Приймати компліменти

Треба хвалити не тільки себе, але і приймати похвалу від інших людей. Не треба відмахуватися, бентежитися, підозрювати, що над тобою насміхаються або зовсім акцентувати увагу на недоліках. Досить просто посміхнутися у відповідь і подякувати.

Розмовляти з незнайомими людьми

Частіше розмовляй з незнайомцями, і твоя впевненість у собі підвищиться. Телефонуй за оголошенням, питай дорогу, знайомся на вулицях і в барах з такими людьми, спілкуйся у соцільних мережах, будь дружелюбна з продавцями і офіціантами. Все це точно піде на користь твоїй самооцінці.