1. Визначте, що стримує вас. Пора зрозуміти, що змушує вас довго валятися на кроватиі як можна довше відкладати всі свої справи. Проаналізуйте ситуацію, визначте, в чому полягає справжня проблема. Немає сумнівів, що проблема виявиться на поверхні, і вирішити її дуже легко.

2. Зосередьтеся на цій проблемі. Тепер, коли ви почали міркувати про причини вашої ліні, треба почати приділяти їй більше уваги. І хоча це не допоможе миттєво вирішити проблему, з цього варто почати без жодних відмовок.

3. Наведіть порядок! Так, безлад, нехай навіть суто лише візуального роду, здорово б'є по будь мотивації! До того ж, ви й не помітите, як вже встали з дивана і почали хоч щось корисне робити. А після прибирання можна зайнятися й іншими корисними справами, раз ви вже встали.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

4. Слідкуйте за власними думками. Іноді думки вторинні по відношенню до поведінки, а іноді і навпаки. Вам же потрібно позбавитися від негативу в думках. Пора себе мотивувати і в голові. Таким чином можна налаштувати себе з самого ранку на продуктивний день. Це досить легко, варто просто заглянути собі в голову.

5. Дійте усвідомлено. Багато хто з нас просто не бачать пишність життя навколо! Ми змітаємо з тарілок смачну вечерю швидше, щоб дістатися до десерту і вина, а потім влягтися спати з набитим животом. До того ж, відкладати все на завтра - явно не найкраща ідея. Варто зробити купу роботи саме зараз.

Нагадаємо, що вчені вважають, що низьковуглеводні дієти можуть привести до зниження розумової активності.

Як повідомляв портал Знай.uа, багато жінок мріють про те, щоб їсти все підряд і не поправлятися. Виявляється, фахівці вже впритул наблизилися до того, щоб винайти такий "навичка".

Також портал Знай.uа писав, що вживання в їжу зелених листових, помаранчевих і червоних овочів, ягід і апельсинового соку перешкоджає втрати пам'яті.