Косметологи розвінчали головні міфи про догляд за собою. Про це передає Clutch.

Гаряча вода розкриває пори на шкірі

Насправді парові маски приносять більше шкоди, ніж користі. Гаряча вода може викликати набряки, адже шкіра дуже чутлива до температури. Найкращим засобом для розкриття пор стане регулярне очищення шкіри від макіяжу і бруду

Макіяж провокує появу прищів

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Те, що макіяж викликає висипання, абсолютно не обгрунтовано, так як в цьому випадку все залежить від того, як саме ти користуєшся косметикою і наскільки регулярно змиваєш її. Якщо погано і неправильно змивати макіяж на шкірі дійсно можуть з'явитися прищі.

Якщо повністю поголити волосся на голові, то вони виросте густішим

Так, на зміну тонкому волоссю з'являться більш щільне, але це буде лише проросле з фолікул коріння, які і далі будуть проростати, так що незабаром волосся знову стане таким же тонкими, як і раніше. Змінити структуру волосся не можна, вся справа в генетиці.

Часта стрижка волосся прискорить їх зріст

Немає абсолютно ніякого зв'язку між тим, з якою швидкістю ти стрижеш волосся, і тим, з якою швидкістю вони потім зростають. Всі процеси росту контролюються шкірою голови, якій потрібно живлення і зволоження.

Після нанесення парфуму на зап'ястя, їх слід потерти один об одне

Насправді, щоб отримати максимальний ефект від парфумів, його дійсно варто нанести саме на зап'ястя. А ось терти їх один об одне не потрібно - це не дасть ніякого ефекту і може зіпсувати особливо тонкі аромати.

Нагадаємо, Марина Узєлкова поділилася своїми дивовижними секретами догляду, які дозволяють їй виглядати молодою і стрункою.

Раніше Знай.ua повідомляв, гречана монодієта допоможе не тільки схуднути, але і стати здоровішими за 7 днів, але після повинен бути правильний вихід і вона підходить не всім.

Також Знай.ua писав, поки більшість модниць у гонитві за молодістю і красою витрачають шалені гроші на засоби по догляду за обличчям, мало хто знає, що існує альтернатива - це дешеві аптечні препарати, які за своєю дією не поступаються іншим.