Зрадники часто видають себе стандартними фразами, знаючи які ти відразу ж зможеш розпізнати, що твій чоловік поставив тобі роги. Чесна людина, що не пішла на такий низький вчинок, завжди буде незворушною і ніколи не скаже ці 5 фраз. Передає Clutch.

1. "Вона всього лише друг"

Так, звичайно, у нього може бути найкраща подруга дитинства, з якою він спілкувався ще задовго до твоєї появи, але якщо цей "друг" у спідниці з'явився зовсім недавно, справа погана. Існує думка, що чоловіки у стосунках і зовсім не заводять дружбу з іншими дівчатами.

2. "Поважай мій особистий простір"

Насправді мається на увазі "Не лізь у моє життя, не чіпай мій телефон або комп'ютер". Людина, якій нічого приховувати, сміливо дасть тобі всі паролі до гаджетів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
3. "А ти сама яка?!"
Коли ти намагаєшся розпитати його про нову подругу або про те, чому він затримується ра роботі, він починає засипати тебе тонною критики. Це просто прийом самозахисту, який використовують люди, які чимось провинилися.

4. "Не чіпай мої речі, я сам виперу"

Якщо він раптово почав сам доглядати за своїм одягом, значить, боїться, що ти випадково можеш знайти там "слід" коханки. Або ж він почуває себе винним і не хоче, щоб ти про нього піклувалась.

5. "Ти сама мені зраджуєш!"

Є такий психологічний феномен, через який людина починає помічати в інших те, що робить сам. Якщо твій чоловік почав постійно підозрювати тебе у зраді і тероризувати неконтрольованими ревнощами, можливо, у нього самого рильце у пушку.

Втім, з будь-якого правила є винятки. Можливо, у тебе той самий випадок, коли всі ці фрази — просто фрази. Не приймай поспішні висновки і краще поговори зі своїм чоловіком про все начистоту.

Нагадаємо, розрив стосунків може призвести до серцево-судинних проблем.

Раніше Знай.ua повідомляв, 9 пікантних секретів чоловічого тіла, про які ти й не здогадувалася.

Також Знай.ua писав, 5 безвідмовних способів зачарувати будь-якого чоловіка.