Не всім щастить на свята відпочивати в колі сім'ї, адже як не крути комусь потрібно працювати. Цього разу не пощастило американській стюардесі, яка повинна була працювати напередодні Різдва і в саме свято. Однак, її батько придумав, як підняти їй настрій.

Чоловік влаштував собі справжній челлендж на витривалість і забронював квитки відразу на шість рейсів, на яких була стюардесою його донька, і, просто щоб бути поруч, літав разом з нею через всю країну. У переддень Різдва американець Майк Леві летів з Форт-Майерс додому в Детройт, розповідає USA Today.

Сусідом Майка в першому класі виявився чоловік на ім'я Хел, і незабаром Майк дізнався, що той сидить в літаку, щоб не дістатися з точки А в точку Б, а просто щоб провести час з одним із членів екіпажу.

Хел, який шалено любить свою дочку дізнався, що у неї стоять зміни на Різдво, тому вирішив провести свято разом з нею. Він розповів Майку, що забронював квитки відразу на шість рейсів, а Майк, прилетівши додому, написав про це пост у фейсбуці, який швидко став популярним.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мав задоволення сидіти поруч з Хэлом на зворотному шляху додому. Його дочка Пірс була нашою стюардесою, якій довелося працювати на Різдво, так що Хел вирішив, що проведе вихідні з нею. Він буде з донькою на кожному з її рейсів по всій країні 24 і 25 грудня. Який же фантастичний батько! Бажаю їм обом щасливого Різдва!"

Пізніше цим повідомленням поділилася і сама Пірс, яка розповіла, що задум її батька пройшов успішно від початку і до кінця.

"Мам, дивись, ми зробили це! Татова перша подорож з використанням його бонусів пройшла успішно. Спасибі всім співробітникам, з якими ми зустрічалися, і моєму ідеальному екіпажу. На одному з рейсів тато навіть отримав місце в першому класі — це просто різдвяне диво".

Нагадаємо, британець з міста Баррі після смерті залишив дочці сусідів різдвяні подарунки на найближчі 14 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа", австралійка Крісті Новак б'є всі рекорди. Жінка витратила на сюрпризи для дітей більше двох тисяч доларів (близько 54 тисяч гривень). Вона купувала їх впродовж останніх місяців.

Також "Знай.uа" писав, жителю США донька подарувала подарунок, який змусив його плакати. Від щастя, від туги, від болю, від захоплення, від любові і переповнених емоцій. Дівчинка вручила улюбленому батькові іграшкового ведмедя. У ньому було вбудоване голосове послання, на якому записаний голос його покійної матері.