Не для кого не секрет, що затяжні свята не кращим чином позначаються на зовнішності жінки, тому поради про те, як це виправити будуть корисні багатьом.

Спосіб життя, який ведуть більшість з неправильним харчуванням, стресом і повною відсутністю режиму дня - позначається на шкірі. Коли ви втомлюєтеся, шкіра втомлюється разом з вами і, відповідно, починає видавати ваш вік. Повідомляє Clutch.

Так величезним навантаженням для шкіри є щоденний макіяж, особливо у святкові дні, коли хочеться виглядати ідеально кожен день, тому відбувається накопичення токсинів і зайвої рідини ─ рівень загальної зашлакованості підвищується.

Пропонуємо вам спеціальну програму детокс для шкіри, яка допоможе знизити негативний вплив на шкіру навколишнього середовища і способу життя.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За допомогою правильно підібраної програми догляду можна швидко повернути шкірі свіжість і здоровий колір.

Очищення

Всі програми догляду за шкірою починається з очищення: щодня використовуйте очищаючі гель, мус, пінку, виходячи з вашого віку і типу шкіри.

Відлущування

1-2 рази на тиждень, в залежності від типу і вікового стану шкіри, використовуйте засоби для видалення рогових клітин з поверхні шкіри і запобігання утворення камедонов. Після ексфоліації для глибокого очищення пір на 5-7 хвилин нанесіть очищувальну маску на основі глини.

Відновлення

Після ретельного очищення рекомендуємо використовувати експрес-засіб для швидкого відновлення шкіри з ефектом СПА-салону.

Нічний догляд і пілінг

У щоденну програму догляду за шкірою слід включити курс пілінгу нічної дії (ніч, як ми знаємо, це час усунення накопичених пошкоджень і активних відновних процесів). Маски нічної дії, що не потребують змивання, які здатні ощасливити саму зневоднену і втомлену шкіру. Їх можна наносити поверх пілінгу замість нічного засобу догляду.

Сироватка

Для збереження ефективності щоденного догляду використовуйте щодня вранці і ввечері сироватку, яку можна наносити під основний крем.

Якщо ви будете слідувати запропонованим рекомендаціям, то вам вдасться швидко привести шкіру до тями після свят і, можливо, не доведеться вдаватися до якихось особливих косметологічних процедур.

Нагадаємо, вірний спосіб позбутися від електрики у волоссі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дерматолог Меган Маркл розкрила секрет її бездоганної шкіри.

Також "Знай.uа" писав, Вікторія Бекхем зізналася, що підтримує молодість шкіри завдяки зволожуючому засобу на основі її власної крові.