Мешканка Луїзіани (США) довгий час мучилася через шум у своїй підлозі, тому вирішила звернутися за допомогою до фахівців.

На допомогу прибув Джефф Хорьхофф — фахівець саме з таких дивних явищ. Він одягнув спеціальний костюм і почав акуратно обробляти підлогове паркетне покриття. Коли паркет розкрили, то виявили під ним тисячі гігантських істот.

Під шматком покриття жило не одне, а тисячі істот, що джишчали, і скупчилися в одній точці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Джефф відразу зрозумів, що це досить нешкідливі істоти – бджілки і якщо з ними правильно поводитися, то людині вони не зашкодять. Бджілки взагалі дивні і цікаві істоти, які люблять облаштовуватися в найнезвичайніших місцях.

Тільки подивіться, як багато медових сот ці маленькі трудоголіки вже встигли створити.

З'ясувалося, що ці моторні пустунчика проникли всередину через щілину в підлозі. Хлопцям так сподобалося їх затишне містечко, що вони вирішили зробити його своїм домом. Але коли мешканців стало занадто багато шум, особливо в нічний час, приховати було неможливо.

Хорхофф максимально акуратно транспортував будиночок комах до себе додому, адже там у нього вже влаштовано затишне лігво для видобувачів меду. До речі, з'ясувалося, що це вже не перший виклик Джеффа в цей будинок, тому пристосування було продумано заздалегідь. Бідолах він зазвичай забирає собі і першим ділом завжди приступає до пошуків бджоломатки — королеви бджіл.

Щоб убезпечити головну комаху від загального вулика, Джефф навіть зробив спеціальний контейнер для обраних.

"Бджоли діють як згуртоване співтовариство, в якому у кожної бджоли є особлива задача, яка йде на благо групи. Подібно до чернечого життя, бджоли віддані своєму співтовариству і працюють разом для досягнення спільної мети. Причина, за якої я витрачаю багато часу на пошуки королеви, полягає в тому, що вона єдина бджола у вулику, яка відкладає яйця. Королева може відкладати до 2 тисяч яєць кожен день. Я витрачаю стільки енергії на її пошук, тому що не хочу заподіяти їй шкоду".

Нагадаємо, жителька материка, населеного монстрами, помітила на деревах поруч із сусідським будинком незвичайні витягнуті об'єкти. Як зазначила австралійка, ці світло-коричневі плоди були схожі на екзотичні фрукти, а ще на моторошні "кокони прибульців" з фантастичних фільмів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Малайзії виявили одного з найбільш красивих і рідкісних видів павуків-птахоїдів.

Також "Знай.uа" писав, велетенську бджолу розміром з человеской палець, яку востаннє бачили майже 30 років тому, виявили дослідники в джунглях Індонезії.