Користувачі Facebook зареєстрували жартівливу подію "Новорічний путч" після того, як у мережу потрапила переписка депутата від "Слуги народу" Богуцької, в якій повідомляється, що експрезидент Порошенко готує переворот.

Організатором зустрічі вказаний екс-радник Порошенка Юрій Бірюков. Подія нібито відбудеться у вівторок, 31 грудня 2019 р. з 23:00 до 23:59 на майдані Незалежності.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Відсвяткуємо? Якщо наші плани вже відомі, то може почнемо підготовку до Нового року?", - сказано в описі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Варто відзначити, що депутат Єлизавета Богуцька заявила, що Арсена Авакова залишили на посаді глави МВС через те, що Петро Порошенко готує переворот у грудні.

Ліза Богуцька
Ліза Богуцька

У переписці вона написала: "Лєночка, я напишу пізніше про це пост. Уявляю собі атаку фб на всю фракцію СН. Хочу тільки тобі написати – ми залишаємо Авакова. Іншого шляху немає. Порошенко готує переворот. І дуже серйозно готує. Він чекає, що ми відправимо Авакова у відставку, щоб відразу почати. Сьогодні, швидше за все, знімемо недоторканність. Але залишимо міністра МВС. Я дуже засмучена, але іншого шляху поки немає. Він залишиться до грудня. Саме на грудень Петя готує путч".

Нагадаємо, Рефат Чубаров благає Зеленського змінити Конституцію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Подоляк порівняв перші 100 днів Зеленського і Порошенка.

Також Знай.uа писав про те, Дмитра Разумкова зі "Слуги народу" призначили спікером.