Скандальний олігарх, колишній власник "ПриватБанку" Ігор Коломойський заявив, що НБУ штучно зміцнює гривню за вказівкою Порошенка і Гонтарєвої. Про це повідомляється в інтерв'ю Цензор.НЕМАЄ.

Так, Коломойський різко відповів на запитання про те, чому курс гривні несподівано почав зростати.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"А це контрреволюція. Нацбанк за вказівкою Петра Олексевича та Гонтарєвої зараз рубає курс долара, штучно зміцнює гривню. При тому, що сальдо зовнішньої торгівлі негативне. Вони закладають під вересень-жовтень бомбу уповільненої дії. Коли курс стрибне до 30, то в цьому буде винний новий уряд. Сальдо зовнішньої торгівлі негативне. В минулому році було мінус 10 мільярдів, у цьому році буде не менше. Як при такому сальдо можна підвищувати курс національної валюти? Питання у тому, що валюти немає, а ти знижуєш її курс. Вони, таким чином, закладають бомбу під новий уряд, якого ще немає. І думають, що всі навколо дурні і не розуміють, чим вони займаються. За це доведеться сидіти у в'язниці", - заявив Коломойський.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Крім того, він зазначив, що Гонтарєва керує процесом з Лондона, а це "робиться для того, щоб ефект вибуху був максимальним".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Нагадаємо, у Києві стартувала сесія нової Ради, у залі негусто.

Як повідомляв портал Знай.uа, у НАБУ відкрили секретні документи Приватбанку.

Також Знай.uа писав про те, Коломойський зробив сміливу заяву про розпуск Ради.