Підприємство з випуску батарей для електромобілів може незабаром з'явитися у Китаї. Його планує збудувати компанія Volkswagen , пише Life.ru з посиланням на Automotive News.

Якщо цей план буде реалізований, то Китайська Народна Республіка стане першою країною, в економіку якої німецький концерн інвестує кілька мільярдів євро з метою організації заводу з виробництва акумуляторних елементів. Передбачається, що при будівництві заводу Volkswagen може розділити обсяг інвестицій навпіл з одним з місцевих автовиробників.

Читайте также: У США створили найпотужніший в світі електрокар

Зараз у Китаї стрімко розвивається ринок електромобілів, але значною мірою завдяки підтримці держави. Пjвідомляється, що влада Піднебесної звільняє від податків власників екологічно чистого транспорту, а тим, хто бажає купити електромобіль, компенсують частину його вартості.

Раніше повідомлялося, що Volkswagen затвердив стратегію розвитку до 2025 року, згідно з якою не менше 30 моделей в лінійці автокомпанії з Вольфсбурга будуть електрокарами. Очікуваний концерном обсяг реалізації електромобілів власними брендами до цього моменту складе близько двох-трьох мільйонів автомобілів на рік.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще