Англійка шокувала світ незвичайною ідеєю. Дівчина вирішила оплатити розлучення з чоловіком грошима з продажу весільної сукні.

Про це повідомляє ВВС Україна.

28-річня Саманта Реґґ із британського Честерфілда продає сукню на інтернет-аукціоні еВау.

За її словами, вона пішла на такий крок "в основному через те, що треба оплатити рахунки за розлучення, які залишив колишній чоловік".

Втім після того, як дівчина виставила сукню на продаж, протягом двох тижнів не знайшлося жодної нареченої, яка б захотіла її купити.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Читайте також: Королева Британії вразила власною виставкою

"Якщо ви хочете сукню, повну поганих спогадів та розбитих надій і мрій, - ця пропозиція якраз для вас! Сподіваюся, ця сукня принесе вам набагато більше щастя, ніж мені. Якщо ж ні – ви завжди можете продати її тут", – додала вона.

Нагадаємо, раніше Єлизавета представила виставку вбрання. Показ триває у Букінгемському палаці в Лондоні, де представлений гардероб британської королеви Єлизавети. Сама подія присвячена до її 90-річчя.

Тут знаходиться її сукня на хрещення, весільна сукня, коронаційний стрій, а також десятки капелюшків.