Головний редактор інформаційного агентства "Фергана" Даніїл Кіслов запевняє, що відомості про смерть президента Узбекистану Іслама Карімова - достовірні.

Про це він заявив "Національній службі новин". Головний редактор запевнив, що "Фергана" відповідає за достовірність інформації, і порадив владі Узбекистану порушити мовчання.

"Я пропоную офіційним джерелам Узбекистану, уряду, прес-службі апарату президента просто опублікувати медичні звіти про його хворобу або показати його живим у лікарняній палаті", - сказав Кіслов.

Читайте також: ЗМІ: президент Узбекистану переніс інсульт

Скандал розгорівся після того, як увечорі 29 серпня агентство "Фергана" повідомило про смерть 78-річного Іслама Карімова, посилаючись на власні джерела. А ось РИА Новости, посилаючись на джерела в апараті президента, спростували новину.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", дочка президента Лола Карімова вчора підтвердила, що її батько лежить у реанімації з крововиливом у мозок.