Автовиробник Ferrari продасть з аукціону додатковий екземпляр суперкара LaFerrari, а гроші передасть жертвам землетрусу в центральній частині Італії.

Про це повідомив голова ради директорів компанії Серджіо Маркіонне. Всього планувалося випустити 499 екземплярів LaFerrari, але кількість збільшив до 500 машин.

Терміни випуску особливого LaFerrari поки невідомі. Передбачається, що один екземпляр суперкара піде з молотка за понад п'ять мільйонів доларів. Наприклад, в серпні в американському місті Монтерей LaFerrari 2015 року випуску продали за 5,17 мільйонів доларів. Це в три рази більше, ніж початкова вартість.

Вперше LaFerrari представили публіці в 2013 році на автосалоні в Женеві. Потужність 6.3-літрового двигуна автомобіля складає 800 к.с. і додатково встановлено 163-сильний електромотор. Максимальна швидкість - 350 км / ч.

Нагадаємо, в Італії, на південь від міста Перуджа, стався землетрус магнітудою 6,2 бала. В результаті природного катаклізму постраждало і загинуло багато людей.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Підготував: Олександр Майер