У штабі Західного військового округу розповіли деталі травмування російського генерала під час вибуху у Пальмірі.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За даними відомства, в результаті нападу на колону окрім Петра Мілюхіна постраждали ще кілька військових, четверо із яких – загинули.

Відправили генерала у Сирію для виконання спецоперації, яка тривала більше двох місяців. На момент вибуху він направлявся до аеродрому міста Хомс, а позаду рухалася автоколона із п'яти бронемашин. Планувалося, що Мілюхін керуватиме підрозділом бійців РФ, а також організовуватиме необхідні тренування, про які постійно звітував Генштабу.

Втім, до місця призначення він так і не дістався – по військовим відкрили вогонь із радіокерованого фугасу, який заздалегідь розмістили на обочині дороги.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У російському Міноборони поки не називають прізвища загиблих під час інциденту, але зазначили, що генерал на даний час проходить реабілітацію у одній із московських клінік і стан його здоров'я відносно стабільний.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що російському генералу Мілюхіну відірвало обидві ноги в результаті вибуху у Пальмірі.