Генеральний прокурор США Джефф Сешнс написав листа Сенату, в якому намагався пояснити свої контакти з російським послом.

Уривки з листа Сешнс наводить Reuters.

"Моя відповідь була правильною. Я не згадував про контакти, які у мене були з російським послом за ці роки, оскільки питання не торкався цього", - йдеться в листі. Таким чином чиновник намагався сказати, що під присягою щодо питання про контакти з росіянами сказав правду.

Також в зверненні він сказав, що спілкувався з російським послом Кисляком як сенатора, а не представника команди кандидата в президенти Дональда Трампа.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що генеральний прокурор Джефф Сешнс "умив руки" у справі по зв'язках команди президента Дональда Трампа з Кремлем. Сешнс заявив, що представники Мін'юсту США порадили йому не брати участь в розслідуванні. Про зустрічі з послом він сказав, що робив це, коли не був членом команди президента.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще