У китайському місті Шеньян, що в провінції Ляонін, натовп людей переконав дівчину зістрибнути з 10-го поверху висотки. До цього вона все ж вагалась щодо свого вчинку.

Про це повідомляє місцеве видання Shanghaiist.

Напівроздягнена дівчина висунулася у вікно своєї квартири, щоб скоїти самогубство. Вона одразу ж привернула увагу перехожих.

Натовп, що зібрався внизу, почав підбурювати її до стрибка замість того, щоб відмовити жінку від самогубства. Більше того, очевидці навіть не викликали поліцейських.

Дуже цинічними виглядали дзвінки людей своїм друзям. Вони закликали своїх товаришів, аби ті швидше приїжджали на місце події дивитися "шоу".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Приїжджайте і подивіться це передсмертне реаліті-шоу! Це неймовірно!" - цитує видання слова очевидців.

Хтось із натовпу людей наполягав, щоб вона стрибала швидше, бо втомився чекати.

Читайте також: Бойовики живцем зрізали з полоненого шкіру з тату тризуба

В результаті жінка не витримала тиску натовпу та вистрибнула з вікна. Вона розбилась насмерть після падіння.

Китай це єдина в світі країна в якій, згідно з дослідженнями, самогубство частіше скоюють жінки, ніж чоловіки. За статистикою, щороку в Китаї на себе накладають руки понад 287 тисяч осіб.