Керівник Театру кішок Юрій Куклачов переконаний, що занесення його прізвища в базу "Миротворця" насамперед зашкодить українським дітям.

Про це він заявив пропагандистським ЗМІ.

За його словами, санкції, введені проти нього, позбавили юних глядачів України можливості побачити вистави єдиного у світі Театру кішок. Мовляв, особисто він дітей з сусідньої держави в "чорний список" не вносив, і для них завжди відкриті двері приміщення театру на Кутузовському проспекті.

Куклачов додав, що кожна третя тварина у його "трупі" – з України: з Черкас, Києва, Одеси, Харкова.

"Мені шкода, що тепер у них не буде можливості відвідати історичну батьківщину і побачитися з родичами і друзями", - на повному серйозі заявив артист.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Юрій Куклачов потрапив у базу "Миротворця" у зв’язку з неодноразовим відвідуванням анексованого Криму в обхід українського законодавства.

Крім того, на території півострова артист планує створити Палац кішок. Його будівництво вже почалося в Севастополі.