Медики прозвітували за кількістю постраждалих в результаті вибуху на стадіоні "Манчестер Арена".

Про це повідомило підрозділ швидкої допомоги в соціальній мережі, передає "112".

За останніми даними, до шістьох лікарень доставили 59 осіб. Іншим потерпілим, які отримали легкі поранення, надавали першу допомогу на місці.


Як повідомляв портал "Знай.uа", 22 травня (23) на стадіоні в Манчестері виступала американська співачка Аріана Гранде. Після концерту глядачі почули звуки, схожі на вибух, після чого почалася паніка, і люди почали розбігатися. За словами очевидців, будівля приміщення димом.

За офіційними даними поліції, 19 людей загинули, ще 50 отримали поранення. За версією ЗМІ, перший ймовірний вибух прогримів на самому стадіоні, в приміщенні, прилеглій до З/Д станції. Другий – поза будівлі. ЗМІ опублікували припущення американських чиновників, які вважають, що вибух здійснив терорист-смертник.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей назвала подію жахливим терактом. Вона висловила співчуття усім, хто втратив близьких і друзів. Правоохоронці продовжують розслідування.

Аріана Гранде, на концерті якої в Манчестері стався теракт, призупинила своє світове турне.