В Україні власників автомобілів з європейської реєстрацією, незалежно від того, громадянами якої країни вони є, хочуть змусити платити по 2 євро на день.

Відповідний законопроект подали на розгляд парламентського Комітету з питань податкової та митної політики. Його автором виступив народний депутат від "Народного фронту" Максим Бурбак.

Українці моментально відреагували на таку ініціативу. Користувачі Facebook обурюються і пишуть гнівні коментарі.

Багато хто впевнений, що така ініціатива лобіює інтереси "автомагнатів (олігархів), що недоотримують гроші через українців, які знайшли спосіб користуватися якісними європейськими машинами за ціною у три рази нижчою, за аналогічні, які продаються в Україні".

"Замість прийняття законів, які дозволять громадянам придбати авто за цінами Європи, депутати Верховної Ради на чолі з Бурбаком вирішують здирати з водіїв по 2 євро на день", — обурюються автомобілісти в Facebook-спільноті "Авто Євро Сила".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українці також ткнули Бурбака носом у його декларацію, де сказано, що у нього є дві земельні ділянки (площею 1000 і 2474 квадратних метрів), п'ять квартир, будинок і 22 машини.

Враховуючи це, користувачі відзначили, що "мабуть, Максим Бурбак, працює у ВР виключно для інтересів громадян, а все майно йому, напевно, бабуся подарувала".

Зазначимо, активісти спільноти Авто Євро Сила зібралися в середу під будівлю комітету, де мав розглядатися законопроект, щоб не дати депутатам схвалити кабальне нововведення.

Комітет

Posted by Авто Евро Сила on Wednesday, 24 May 2017

Як повідомляв портал "Знай.ua", поляки обмежать ввезення машин з іноземною реєстрацією до України у зв'язку з труднощами на кордоні і величезними чергами.