НАБУ завдало СБУ удар у відповідь

Детективи Національного антикорупційного бюро вирішили з’ясувати, звідки взялися гроші в одного із заступників глави Служби безпеки України та почали розслідування фактів незаконного збагачення посадовця.

Папа Франциск зустрівся з героями АТО у Ватикані

Українські військові привезли до Ватикану фотовиставку, в якій представлені знімки поранених на Донбасі бійців АТО. З українськими героями зустрівся Папа Римський.

Путін введи війська: Україна отримала копію листа Януковича

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Копію легендарного листа екс-президента втікача Віктора Януковича з проханням до президента Росії Володимира Путіна ввести війська отримали в Україні. Відповідну заяву зробив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

Порошенко поскаржився Макрону на бешкетування Путіна на Донбасі

Президент України Петро Порошенко обговорив по телефону з президентом Франції Еммануелем Макроном бешкетування Росії на сході України. Розмова відбулася напередодні зустрічі Макрона з Путіним.

Поліція Манчестера знайшла вибухівку для нових терактів

Під час антитерористичної операції британська поліція знайшла кілька бомб, які ймовірно призначалися для нових терактів у Манчестері. Існує терористична мережа, яка готувала нові напади у самому місті за його межами.