Президент США Дональд Трамп встановив на свій iPhone лише один додаток - Twitter.

За інформацією Axios, лише Twitter у телефоні потрібен голові Білого дому для повного щастя. Без ігор ігор, календарів та інші корисних сервісів Трамп чудово справляється.

У виданні зазначили, що американський лідер щодня ділиться з підписниками своїми планами, висміює ворогів, обіцяє більше робочих місць для американців та освітлює новини про власну адміністрацію.

На сторінку Трампа у Twitter підписані 30 млн користувачів. Сам президент читає 45 сторінок, серед яких переважно родичі, колеги, власні бізнес-сторінки та канали новин.

Трамп нерідко припускається помилок у Twitter - неправильно пише слова та робить посилання на сторонню жінку на ім'я Іванка, замість своєї доньки. Президент США швидко ці твіти видаляє.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп прибув до Брюсселя на зустріч з членами НАТО, де його зустріли близько 6 тисяч розгніваних мітингувальників.